چالشهای آموزشی درمناطق درگیر آبگرفتگی درخوزستان درحال بررسی است
اجتماعی
بزرگنمایی:
این روزها آبگرفتگی معابر در برخی از نقاط استان خوزستان باعث تعطیلی مدارس و ایجاد مشکلاتی برای دانش آموزان شده است که به گفته مسئولان آموزش و پرورش این موارد در حال بررسی است.
این روزها شمار زیادی از مردم در استان خوزستان گرفتار آبگرفتگی معابر شده اند و بخشی از آب باران و فاضلاب به خانه های مردم وارد شده است.
در این میان از خوزستان گزارش می رسد که تعداد قابل توجهی از دانش آموزان در این مناطق در این حادثه کتاب های درسی خود را از دست داده اند. خبر می رسد که « متاسفانه اغلب مردمی که خانه هایشان میزبان مخلوطی از آب و فاضلاب بوده است، از مردم فقیر این شهرها هستند و اغلب مناطق فقیر نشین خوزستان دچار این نوع آبگرفتگی شده اند به همین دلیل برای این مردم تهیه کتاب، دفتر و نوشت افزار درسی سخت است و شاید برخی از آنها از تامین منابع مالی آن عاجر باشند.» گزارش مهر در این خصوص از استان خوزستان را می توانید اینجا بخوانید.
احمد رضا امینی مدیرکل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص تامین کتاب های دانش آموزان استان خوزستان گفت: در درجه اول باید استان نیاز مناطق و جاهایی که آسیب دیده اند را به ما ارسال کنند و ما از موجودی انبار تعداد کتاب های مورد نیاز را در اختیار آنها قرار خواهیم داد.
وی در پاسخ به این پرسش که موجودی انبار کفاف تامین کتاب ها در تمام مقاطع تحصیلی را می دهد یا خیر گفت: ابتدا باید نیاز استان مشخص شود و ما موجودی انبار را بررسی کنیم ولی برای کمک رسانی حتما نهایت همکاری را خواهیم داشت.
امینی در ادامه با اشاره به اینکه فایل پی دی اف تمام کتاب های درسی روی سایت این سازمان موجود است، اظهار کرد: علاوه بر پی دی اف کتاب ها که روی سایت موجود است، یک شیوه دیگر هم نرم افزاری است که بچه ها می توانند روی گوشی یا سیستم خود نصب کنند و به صورت رایگان آنجا هم پی دی اف کتاب های اول تا نهم وجود دارد و فایل ها به صورت تعاملی تهیه شده است.
علی باقرزاده رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص تمهیدات و حمایت وزارتخانه از مشکلاتی که در جریان آموزش در استان خوزستان ایجاد شده، با توجه به نزدیک شدن به زمان امتحانات نیم سال اول، گفت: در مورد امتحانات و تاخیری که ممکن است در آن ایجاد شود، متولی آموزش و پرورش استان است و با توجه به شرایطی که رخ داده عمدتا مشکل در اطراف اهواز و بخشی از شهر آبادان بوده است و باید برای همین بخش ها اگر قرار است کلاس جبرانی گذاشته شود و یا هر تصمیم دیگری، اقدام شود و معمولا وزارتخانه در این امور دخالت نمی کند مگر برای پشتیبانی. احتمالا استان برنامه جدیدی برای امتحانات در برخی مناطق این استان بدهد.
وی ادامه داد: درباره کتاب های درسی آمار دقیقی نداریم و مثل سیل سال گذشته بعید است آمار بالایی در این میان باشد. من در تماسی که با مدیرکل آموزش و پرورش استان داشتم اصل موضوع و آسیب دیدگی مدارس و تصمیمات برای جبران کلاس ها را بررسی کردیم که اعلام کردند خوشبختانه مدارس مشکل خاصی ندارند و تعطیلی مدارس هم به خاطر تسهیل در رفت و آمد و ارائه خدمات شهری بوده است و مدارس در حد آبگرفتگی دچار مشکلاتی شده اند. هیچ موضوعی در ارتباط با نیاز به کتاب درسی را مطرح نکردند و در این باره گفتند از طرف روئسای مناطق هیچ گزارشی از خانواده ها دریافت نشده که بخواهند مطرح کنند.
باقرزاده تاکید کرد: در صورت ارائه هر گزارش و کمبود کتاب، اگر استان از موجودی در انبارهای خود قادر به تامین کتاب ها نباشد، وزارتخانه این آمادگی را دارد که پشتیبانی های لازم را انجام دهد.
- http://etefagherooz.ir , etefagheroozonline.ir , اتفاق روز , اخبارایران , نشریه اتفاق روز , رباط کریم , شهریار , اخبارروز , اتفاق روز آنلاین , اتفاق , حوادث روز , اسلامشهر , بهارستان , پرند , ایران , کردستان , زنجان , البرز , قزوین , تهران