آخرین مطالب

سهم 25 درصدی دانشگاه های علوم پزشکی از فروش محصولات دانش بنیان سلامت

سهم 25 درصدی دانشگاه های علوم پزشکی از فروش محصولات دانش بنیان

  بزرگنمایی:
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تاکید کرد: سهم دانشگاه های علوم پزشکی از فروش محصولات دانش بنیان ۲۵ درصد کل فروش شرکت های دانش بنیان کشور است.

دکتر رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در بیست و چهارمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی که در وزارت بهداشت برگزار شد دستاوردهای علمی و فناوری کشور بعد از انقلاب اسلامی را تشریح کرد.
وی افزود: قبل از انقلاب یعنی در سال 1978 وضع ایران از نظر تولید علم از ترکیه هم بالاتر بوده است و بعد از انقلاب از همان اوایل رشد ما شتاب گرفت.
به گفته ملک زاده دانشگاه های تهران و شیراز در اوایل انقلاب توانستند محصولات علمی خود را ارائه کنند تا تولیدات علمی کشور بالا برود.
پیشتازی ایران در تولید علم در میان کشورهای اسلامی
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه ما در تولید علم رتبه اول در منطقه را داریم گفت: با تولید 22 درصد علم، ایران از کشورهای اسلامی در سال 2017 جلو است و در شش ماه اول 2018 اختلاف بیشتری پیدا کرده ایم.
ملک زاده با اشاره به اینکه جمع تولیدات علمی ایران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و امسال در مقایسه با کشور ترکیه گفت: تولیدات علمی ایران در سال 2000 برابر با 165 و در سال 2018 به 51 هزار و 100 رسیده است؛ تولیدات علمی کشور ترکیه در سال 2000  برابر با 1500 و در سال 2018 به 46 هزار و 700 رسیده است.
وی با بیان اینکه ایران در سال 2016 تعداد مقالاتی برابر با 51 هزار و 899 مقاله داشته است، گفت: کشور ترکیه در سال 2016، 45 هزار و 746 مقاله داشته است.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت افزود: پیش از انقلاب اسلامی در کل کشور تنها 5 هزار و 890 متخصص وجود داشت؛ در حال حاضر بر اساس آمار نظام پزشکی 78 هزار نفر پزشک عمومی، 36 هزار نفر پزشک متخصص و فوق تخصص 24 هزار نفر دندانپزشک عمومی، 2 هزار نفر دندانپزشک متخصص، 19 هزار نفر دکتری داروساز، یک هزار و 200 نفر دکتری علوم آزمایشگاهی، 35 هزار نفر ماما، 15 هزار نفر گروه های پروانه دار داریم.
وی با اشاره به دستاوردهای پژوهشی از نظر مجلات گفت: پیش از انقلاب اسلامی کشور واجد فقط 13 عنوان مجله علمی پزشکی بود اما اکنون 412 عنوان مجله علمی پژوهشی در حوزه پزشکی وجود دارد که 210 مجله از آنها در بانک های اطلاعاتی معتبر نمایه می شوند.
انتشار بیش از 12 هزار عنوان کتاب توسط دانشگاه ها و ناشران خصوصی
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت افزود: پیش از انقلاب اسلامی فقط 182 عنوان کتاب آکادمیک پزشکی در کشور ترجمه یا منتشر شده بود اما در حال حاضر  بیش از 12 هزار عنوان کتاب توسط دانشگاه ها یا ناشران خصوصی منتشر شده است.
ملک زاده در خصوص مراکز تحقیقاتی کشور گفت: پیش از انقلاب اسلامی تعداد مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی کشور به تعداد انگشتان یک دست نمی رسید اما اکنون بیش از 800 مرکز تحقیقاتی دانشگاهی و خصوصی پزشکی در کشور وجود دارند و فعال هستند.
وجود بیش از 800 مرکز تحقیقاتی دانشگاهی و خصوصی پزشکی در کشور
وی با اشاره به دستاوردهای پژوهشی از دیدگاه منابع علمی گفت: پیش از انقلاب اسلامی تنها یک کتابخانه علوم پزشکی به شبکه علمی و آن هم کتابخانه ملی پزشکی آمریکا متصل بود و دسترسی محدود به منابع علمی داشت اما اکنون بیش از 70 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور بیش از 12 هزار مجله، 5 هزار عنوان کتاب و ده ها بانک اطلاعاتی علمی دسترسی مستقیم دارند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در خصوص دستاوردهای بهداشتی در بعد از انقلاب گفت: راه اندازی و استقرار نظام خدمات بهداشتی از طریق خانه ها و شبکه های بهداشت در کشور، بهبود تمامی شاخص های بهداشتی، افزایش امید به زندگی از 57 به 77 سال، کاهش مرگ و میر بیماری های واگیر و تامین نیازهای درمانی در داخل و گسترش توریسم درمانی در ایران از جمله دستاوردهای بهداشتی کشور طی 40 سال اخیر بوده است.
وی با اشاره به دستاوردهای درمانی کشور گفت: افزایش قابل ملاحظه تخت های بیمارستانی، ریشه کنی فلج اطفال و مالاریا، افزایش تعداد پزشکان از جمله دستاوردهای درمانی طی 40 سال اخیر بوده است.
بیش از سه هزار و 300 پروانه ثبت شده اختراع در دنیا از مقالات علوم پزشکی ایرانی
ملک زاده در خصوص ثبت اختراع در کشور و پیشرفت آن گفت: پیش از انقلاب اسلامی تعداد پروانه ثبت شده اختراع بین المللی کشور به تعداد انگشتان یک دست هم نمی رسید اما اکنون در بیش از سه هزار و 300 پروانه ثبت شده اختراع در دنیا از مقالات منتشرشده دانشگاه های علوم پزشکی کشور و وزارت بهداشت استفاده شده است.
وی افزود: قرار گرفتن در بین پنج کشور برتر دنیا در سلول بنیادی، دومین کشور دنیا در پیوند مغز استخوان، پیشرفته ترین کشور جهان در پیوند اعضا کلیه، قرنیه و کبد، قرار گرفتن در بین 10  کشور برتر در حوزه نانو، قرار گرفتن در بین 10 کشور برتر در زیست فناوری و قرار گرفتن بین پنج کشور برتر دنیا در موضوع درمان ناباروری از جمله دستاوردهای علمی کشور چهار دهه اخیر است.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: پیش از انقلاب اسلامی 30 درصد داروهای مورد نیاز کشور در داخل تولید می شد اما اکنون به بیش از 95 درصد رسیده است. همچنین داروهای زنریک ایران با کیفیت عالی و ارزان ترین قیمت در جهان عرضه می شود.
وی خاطرنشان کرد: تولید دستگاه شتاب دهنده خطی، تولید کیت های آزمایشگاهی، تولید دستگاه دیالیز، تولید و صادرات مانیتور و دستگاه های قلبی، تولید انواع تجهیزات مصرفی و غیرمصرفی از جمله دستاوردهای فناوری کشور محسوب می شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اتفاق روز شماره 271

اهتمام جدی شهرداری پرند در حوزه فضای سبز

جلسه دهیار و اعضای شورای اسلامی مرتضی گرد

در جلسه رسمی شورای اسلامی صبح شهر آقای مهندس اکبر عصمتی با اکثریت آرا به عنوان شهردار جدید شهر صباشهر معرفی گردید .

در اقدامی جالب و قابل تقدیر دهیاری مرتضی گرد و اعضای شورای اسلامی اقدام به تهیه کلاه ایمنی به موتور سوران بدون کلاه ایمنی کردند در این اقدام جالب که مورد توجه شهروندان قرار گرفت بسیاری از شهروندان حضور داشتند

اتفاق روز شماره 270

فرماندار بهارستان و مدیریت شهری گلستان از پروژه‌های عمرانی عظیمی که با هدف ارتقای سطح زندگی شهروندان در این شهر در حال اجرا هستند، بازدید به عمل آوردند.

فرماندار بهارستان:مسئول ناکارامد نباید در صندلی مدیریت بنشیند

اتفاق روز شماره 269

اتفاق روز شماره 268

شهردار گلستان: غرفه های فرهنگی و هنری در بوستان الهیه ایجاد می شود

معبر ورودی ده حسن ساماندهی می شود

به زودی؛ افتتاح سالن اشتغال گلستان برای توانمندسازی افراد نیازمند

شهردار نصیر شهر در بازدید میدانی از پروژه های عمرانی گفت: با فعال شدن پروژه های عمرانی ، نصیر شهر به کارگاهی فراتر از یک شهر تبدیل شده است

برنامه‌ریزی مدیریت شهری صالحیه برای ایجاد تصفیه‌خانه فاضلاب و تأمین منابع آبی پایدار/ بازدید شهردار و شورای اسلامی صالحیه از تاسیسات و تصفیه‌ خانه فاضلاب شهری در منطقه 8 تهران

اتفاق روز شماره 267

پس از استعفای سجاد برنجی از سمت شهرداری صباشهر،اعضای شورای اسلامی این مهندس عصمتی سرپرست شهرداری صباشهر:به اتمام رساندن پروژه های نیمه تمام درالویت کاری قراردارد

نورالدین آهی نیروی توانمند غرب استان تهران مشاور رئیس جمهور شد

دیدار نماینده مجلس و دبیر جبهه پیروان ولایت شهرستان رباط کریم با مشاور ویژه رئیس‌جمهور

شهرداری نصیر شهر نمایش بانوی ماه را برگزار میکند

احیای نگین فرهنگی گلستان؛ سالن آمفی‌تئاتر عترت بزودی به بهره‌برداری خواهد رسید

اتفاق روز شماره 266

یک عضو شورا و 2کارمند شهرداری گلستان دستگیر شدند

بروز جرائم خشن روند احساس امنیت در جامعه را پایین می آورد

افتتاح و بهره‌برداری از 1600 میلیارد ریال پروژه عمرانی و زیربنایی شهرداری رباط‌کریم

‍ تحقق کامل بودجه شهرداری صالحیه در 8 ماه اول سال

پرند در مسیر آبادانی و توسعه زیرساخت ها ـ اتمام عملیات بتن ریزی ایستگاه آتش نشانی فاز

شهرداری نسیم شهر مهندس بابا حسینی : نسیم شهر را باید به نگینی سبز تبدیل کرد

شهردار نصیر شهر مهندس محمد حسن پاک مهر: نصیر شهر نیاز به کار جهادی دارد

رشد 30 برابری درآمد شهرداری نصیر شهر در اولین ملاقات مردمی شهردار

ساخت اولین و بزرگترین استادیوم ورزشی در شهرستان بهارستان(گلستان)

اتفاق روز شماره 265

تعامل شهرداری نسیم‌شهر و اداره گاز بخش بوستان در راستای ترویج الگوی مصرف بهینه انرژی

سید محمد میر زمانی شهردار گلستان:از تلاش‌های بی‌وقفه کتابداران در ترویج فرهنگ مطالعه و ارتقای سطح آگاهی جامعه قدردانی نمود

اتفاق روز شماره 264

اعضای سومین دوره مجمع خیرین استان تهران انتخاب شدند

اعمال محدودیت برق در رباط کریم

دستگیری حاملان سلاح سرد در بهارستان

اتفاق روز شماره 263

اتفاق روز شماره 262

دستگاه قضائی با پیگیری حق مردم موجب امنیت روانی در جامعه می شود

اتفاق روز شماره 261

«معتمدیان» استاندار تهران شد

زباله سوزی در اتوبان ساوه چالش جدی بهارستان

اتفاق روز شماره 260

اتفاق روز شماره 259

خبرنگاران و اصحاب رسانه می توانند نقشی اساسی در جذب واقف جدید داشته باشند

مشکلات محیط زیستی رودخانه شادچای با ساماندهی حریم آن رفع می شود

ارتقای سرانه‌های عمومی از مهمترین اولویت مسئولان در بهارستان است

توجه به ظرفیت هنر و سینما وفاق حداکثری را در جامعه ایجاد می کند