آخرین مطالب

98 درصد اراضی زیر سیل مانده خارج شدند اقتصادی

98 درصد اراضی زیر سیل مانده خارج شدند

  بزرگنمایی:
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی وزارت جهاد گفت: بیش از ۹۸ درصد اراضی زراعی کشور که زیر آب بودند، خارج شدند.

سید محمد موسوی، مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در برنامه «تیتریک» شبکه خبر بابیان اینکه بیش از 98 درصد اراضی زراعی کشور که زیرآب رفته بود تاکنون خارج شده‌است، گفت: در حال حاضر 180 هزار هکتار از اراضی زراعی آماده کشت دوم شده که بالغ بر 97 درصد این سطح زیر کشت دوم رفته است.

وی با تاکید به مشکلات آبیاری اضطراری برای این اراضی گفت: سعی شده مشکلات آبرسانی این اراضی به شکل‌های مختلف از جمله احیای ایستگاه‌های پمپاژ، شبکه آبرسانی به صورت موقت برای 237 هزار هکتار از اراضی که با مشکل مواجه بودند حل شود که خوشبختانه این مشکل برای حدود 200 هزار هکتار از اراضی حل شده است.

موسوی افزود: برای این منظور 465 ایستگاه پمپاز مرمت شده و همچنین لایه‌روبی زهکش ها و کانال‌های آبیاری درجه 3 و 4 نیز انجام شده و 1505 کیلومتر لایروبی و مرمت و رگلاژ بین جاده‌ها نیز صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه همچنان در حدود شش هزار هکتار از اراضی در استان خوزستان زیرآب است، افزود: فعالیت‌های بسیاری برای احیا، بازسازی اراضی زراعی و واحدهای تولیدی خسارت‌دیده انجام‌شده تا به‌سرعت بتوان واحدهای تولیدی آسیب‌دیده و اراضی باغی زراعی را به چرخه تولید بازگردانیم.

موسوی با تأکید بر اینکه خسارت ناشی از سیل فروردین‌ماه در استان‌های کشور در بخش کشاورزی 13 هزار و 710 میلیارد تومان برآورد شده است، افزود: این برآورد بر اساس آخرین جمع‌بندی مشترک با وزارت کشور انجام‌شده و گزارشی است که به تائید استانداری و جهاد کشاورزی استان‌ها نیز رسیده است.

این مقام مسئول افزود: از مجموع خسارت ناشی از سیل فروردین‌ماه حدود 52 درصد مربوط به بخش زراعت، 8 درصد بخش باغبانی، 14 درصد دام، طیور و آبزیان، 26 درصد مربوط به بخش آب‌وخاک، امور زیربنایی، تأسیسات و شبکه‌های انتقال آب که واقع زیرساخت‌های بخش کشاورزی بوده است.

وی افزود: اقدامات بسیار گسترده همه دستگاه‌ها به‌ویژه وزارت جهاد کشاورزی در حوزه کشاورزی در حین وقوع سیل و پس‌ازآن برای احیا و بازسازی اراضی زراعی و واحدهای تولیدی خسارت‌دیده انجام‌شده تا بتوانیم به‌سرعت واحدهای تولیدی آسیب دیده و اراضی باغی و زراعی را به چرخه تولید بازگردانیم.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی بابیان اینکه در اثر این سیل حدود 316 هزار هکتار اراضی زراعی کشور زیرآب رفت، گفت: تقریباً در حدود 30 تا 35 درصد از اراضی زیرآب غالباً در استان‌های خوزستان، گلستان و بخشی از استان لرستان بوده که به‌صورت ثقلی خارج شد و برای مابقی آن از اقدامات فیزیکی و مکانیکی تخلیه انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه زمان وقوع سیل زمان برداشت محصولات بوده است، گفت: جاده‌های مزارع نیز در این سیل خسارت‌های بسیار گسترده دیدند به طوری که امکان ورود ماشین‌آلات سنگین به اراضی زراعی وجود نداشت به همین دلیل حدود هزار و 950 کیلومتر مرمت جاده‌های بین مزارع را انجام داده‌ایم.

موسوی با تأکید به اینکه تاکنون تقریباً 1077 واحد تولیدی دامداری مرغداری و پرورش ماهی به چرخه تولیدی برگشتند، افزود: مابقی نیز در 2 تا 3 ماه آینده با حمایت‌های همه‌جانبه موجود به چرخه تولید بازخواهند گشت.

وی بابیان اینکه در حدود 58 درصد واحدهای تولیدی به چرخه تولید برگشتند، گفت: مابقی هم که اکثراً مزارع پرورش ماهی هستند که در بستر و حریم رودخانه‌ها قرار داشتند و خسارت دیدند؛ سعی می‌شود حداکثر تا دو سه ماه آینده به چرخه تولید باز گردند.

هیچ مشکلی در پرداخت کمک بلاعوض به کشاورزان وجود ندارد

موسوی با تاکید به اینکه هیچ مشکلی در پرداخت کمک بلاعوض نداریم، افزود: در خوزستان 463 میلیارد تومان نقدینگی به خزانه این استان واریز شده و پرونده‌ها به سرعت بررسی، تأیید و پرداخت می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: در استان گلستان نیز 136 میلیارد تومان کمک بلاعوض دولت به این استان پرداخت شده و در حال حاضر حدود 16 هزار و 140پ رونده تشکیل و 90 میلیارد تومان آن نیز پرداخت شده است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی با بیان اینکه در استان گلستان 15 میلیارد تومان و در استان خوزستان 118 میلیارد تومان توسط صندوق بیمه کشاورزی به کشاورزان پرداخت شده است، افزود: در خصوص تسهیلات بانکی نیز 253 میلیارد تومان تسهیلات قزض الحسنه با کامزد 4 درصد در گلستان و 910 میلیارد تومان تسهیلات در اختیار استان خوزستان قرار داده شده است.

وی گفت: امید می‌رود با پشتیبانی پرداخت و تخصیص آن به سرعت این مبالغ به دست کشاورزان برسد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

در اقدامی جالب و قابل تقدیر دهیاری مرتضی گرد و اعضای شورای اسلامی اقدام به تهیه کلاه ایمنی به موتور سوران بدون کلاه ایمنی کردند در این اقدام جالب که مورد توجه شهروندان قرار گرفت بسیاری از شهروندان حضور داشتند

اتفاق روز شماره 270

فرماندار بهارستان و مدیریت شهری گلستان از پروژه‌های عمرانی عظیمی که با هدف ارتقای سطح زندگی شهروندان در این شهر در حال اجرا هستند، بازدید به عمل آوردند.

فرماندار بهارستان:مسئول ناکارامد نباید در صندلی مدیریت بنشیند

اتفاق روز شماره 269

اتفاق روز شماره 268

شهردار گلستان: غرفه های فرهنگی و هنری در بوستان الهیه ایجاد می شود

معبر ورودی ده حسن ساماندهی می شود

به زودی؛ افتتاح سالن اشتغال گلستان برای توانمندسازی افراد نیازمند

شهردار نصیر شهر در بازدید میدانی از پروژه های عمرانی گفت: با فعال شدن پروژه های عمرانی ، نصیر شهر به کارگاهی فراتر از یک شهر تبدیل شده است

برنامه‌ریزی مدیریت شهری صالحیه برای ایجاد تصفیه‌خانه فاضلاب و تأمین منابع آبی پایدار/ بازدید شهردار و شورای اسلامی صالحیه از تاسیسات و تصفیه‌ خانه فاضلاب شهری در منطقه 8 تهران

اتفاق روز شماره 267

پس از استعفای سجاد برنجی از سمت شهرداری صباشهر،اعضای شورای اسلامی این مهندس عصمتی سرپرست شهرداری صباشهر:به اتمام رساندن پروژه های نیمه تمام درالویت کاری قراردارد

نورالدین آهی نیروی توانمند غرب استان تهران مشاور رئیس جمهور شد

دیدار نماینده مجلس و دبیر جبهه پیروان ولایت شهرستان رباط کریم با مشاور ویژه رئیس‌جمهور

شهرداری نصیر شهر نمایش بانوی ماه را برگزار میکند

احیای نگین فرهنگی گلستان؛ سالن آمفی‌تئاتر عترت بزودی به بهره‌برداری خواهد رسید

اتفاق روز شماره 266

یک عضو شورا و 2کارمند شهرداری گلستان دستگیر شدند

بروز جرائم خشن روند احساس امنیت در جامعه را پایین می آورد

افتتاح و بهره‌برداری از 1600 میلیارد ریال پروژه عمرانی و زیربنایی شهرداری رباط‌کریم

‍ تحقق کامل بودجه شهرداری صالحیه در 8 ماه اول سال

پرند در مسیر آبادانی و توسعه زیرساخت ها ـ اتمام عملیات بتن ریزی ایستگاه آتش نشانی فاز

شهرداری نسیم شهر مهندس بابا حسینی : نسیم شهر را باید به نگینی سبز تبدیل کرد

شهردار نصیر شهر مهندس محمد حسن پاک مهر: نصیر شهر نیاز به کار جهادی دارد

رشد 30 برابری درآمد شهرداری نصیر شهر در اولین ملاقات مردمی شهردار

ساخت اولین و بزرگترین استادیوم ورزشی در شهرستان بهارستان(گلستان)

اتفاق روز شماره 265

تعامل شهرداری نسیم‌شهر و اداره گاز بخش بوستان در راستای ترویج الگوی مصرف بهینه انرژی

سید محمد میر زمانی شهردار گلستان:از تلاش‌های بی‌وقفه کتابداران در ترویج فرهنگ مطالعه و ارتقای سطح آگاهی جامعه قدردانی نمود

اتفاق روز شماره 264

اعضای سومین دوره مجمع خیرین استان تهران انتخاب شدند

اعمال محدودیت برق در رباط کریم

دستگیری حاملان سلاح سرد در بهارستان

اتفاق روز شماره 263

اتفاق روز شماره 262

دستگاه قضائی با پیگیری حق مردم موجب امنیت روانی در جامعه می شود

اتفاق روز شماره 261

«معتمدیان» استاندار تهران شد

زباله سوزی در اتوبان ساوه چالش جدی بهارستان

اتفاق روز شماره 260

اتفاق روز شماره 259

خبرنگاران و اصحاب رسانه می توانند نقشی اساسی در جذب واقف جدید داشته باشند

مشکلات محیط زیستی رودخانه شادچای با ساماندهی حریم آن رفع می شود

ارتقای سرانه‌های عمومی از مهمترین اولویت مسئولان در بهارستان است

توجه به ظرفیت هنر و سینما وفاق حداکثری را در جامعه ایجاد می کند

دستگیری یکی از شهرداران مناطق شهریار به دلیل اتهامات مرتبط با وظایفش

اتفاق روز شماره 258

آسمان مقاومت ستاره‌ای درخشان را از دست داد

اتفاق روز شماره 257