به گزارش اتفاق روز به نقل از اداره روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری قزوین؛ کاظمی گفت: در دنیا 43 بحران شناسایی شده که استان قزوین در خطر بحران هایی چون زلزله است که شهرداری به طور مستقیم متولی آن ها نیست، ولی حتما به عنوان حامی در کنار مدیریت استان قرار دارد.
وی افزود: در کشورهای پیشرفته، مدیریت بحران به عهده مدیریت شهری قرار دارد، ولی کشور ما در این رابطه به دلیل قانون شهرداری ها و اسناد بالادستی آن از سایر کشورها فاصله دارد اما با توجه به مسایلی که در گذشته به وجود آمده، به صورت تدریجی به در حال واگذاری مدیریت بحران به شهرداری ها هستیم و باید نگاه حرفه ای داشته باشند.
کاظمی با بیان این که در دسترس بودن اطلاعات در پیشگیری از بحران ها بسیار حایز اهمیت است، تاکید کرد: انتظار می رود، سازمان های درگیر در موضوع بحران، اطلاعات جامع، دقیق و به روز خود را در اختیار مشاور قرار دهند تا تحلیل درستی از شرایط داشته باشد.
معاون خدمات شهری شهرداری قزوین با بیان این که زیرساخت های شهر قزوین برای مدیریت بحران مناسب است، تاکید کرد: هرچه شناخت بهتری نسبت به امکانات نرم افزاری و سخت افزاری و زیرساخت ها داشته باشیم، مدل مدیریت بحران واقع بینامه تر است و خروجی بهتری ارایه خواهد داد.
جانشین رییس ستاد مدیریت بحران شهر قزوین با تاکید بر این که طرح جامع بحران شهر قزوین باید نسخه ای کاربردی باشد تا مدیریت شهری از آن استفاده کند، تصریح کرد: باید دستگاه های متولی و دستگاه های بالادستی موثر در مدیریت بحران شناسایی شود و طرح جامع مدیریت بحران بر اساس سناریوهای مختلف استراتژی های مختلفی ارایه دهد.
http://etefagheroozonline.ir/fa/News/565/طرح-جامع-بحران-شهر-قزوین-باید-نسخه-ای-کاربردی-باشد