دستاورد سفر به ایتالیا؛ توافق با مربی خارجی و تولید قایق داخلی
يکشنبه 23 آبان 1400 - 22:58:00
|
|
کنگره جهانی قایقرانی به مدت دو روز در رم ایتالیا برگزار شد که طی آن انتخابات رئیس، نواب رئیس و خزانه دار فدراسیون جهانی هم برگزار شد که در نهایت رئیس فدراسیون جهانی کانوئینگ پس از ١٣ سال تغییر کرد و «توماس کونیتزکو» آلمانی بر کرسی ریاست تکیه زد.
در این کنگره علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی و اشرف نایب رئیس بانوان فدراسیون کشورمان نیز حاضر بودند که این سفر دستاوردهای خوبی برای قایقرانی به همراه داشت.
علیرضا سهرابیان در گفتگو با خبرنگار مهر در این خصوص گفت: در حاشیه برگزاری این مجمع جهانی، اعضای فدراسیونهای آسیایی جلسهای با هم داشتند که رئیس کنفدراسیون کانوئینگ آسیا بر لزوم محوریت ایران در توسعه قایقرانی غرب آسیا تاکید کرد. البته پیش از آن در جلسه عمومی فدراسیون جهانی نیز این موضوع توسط رئیس کنفدراسیون آسیا پیشنهاد شده بود که با موافقت و استقبال مسئولان فدراسیون جهانی قرار گرفته و در دستور کار مرکز استعدادیابی آنها قرار گرفت.
وی ادامه داد: همین طور ما در حاشیه این سفر با یک مربی خارجی برای حضور در تیم آبهای آرام به توافق رسیدیم. رایزنیها و توافق اولیه با این مربی که برای کشور برزیل است، انجام شده و قرار است «پدرو سنا» مربی برزیلی به زودی برای انعقاد قرارداد و آغاز کارش به ایران سفر کند.
سهرابیان خاطرنشان کرد: وی سرمربی تیم قایقرانی برزیل هم بوده و شاگردانش در المپیک ریو هم صاحب مدال شدهاند. امیدوارم تا پایان فصل پاییز توافقات نهایی صورت بگیرد و این مربی در اولین فرصت به ایران بیاید. در این صورت وی قرار است هدایت تیمهای ملی کایاک، کانو و معلولان ایران را برعهده داشته باشد.
رئیس فدراسیون قایقرانی کشورمان در خصوص مدت زمان حضور این مربی برزیلی هم در ایران گفت: برنامه ما این است که این مربی تا بازیهای المپیک پاریس 2024 در ایران حاضر باشد. همین طور امیدوارم در اولین برنامه با کمک این مربی در بازیهای آسیایی هانگژو بهترین نتیجه را بگیریم.
در ادامه سهرابیان در خصوص توافقات صورت گرفته برای تولید قایقهای داخلی خبر داد و گفت: در حاشیه این اجلاس ما اعلام کردیم که توان تولید قایقهای نلو را داریم تا بتوانیم به زودی به پایگاهی برای ارسال این محصولات به کشورهای مختلف تبدیل شویم.
وی تصریح کرد: ایران سالهاست که قایق تولید میکند و توان تولید قایق استاندارد جهانی هم در کشور ما وجود دارد. اما مشکل اصلی ما بازار فروش قایق و از سوی دیگر رعایت استانداردهای بین المللی توسط تولید کنندگان است. ما شرایط این را داریم که قایقها را در ایران با همکاری شرکتهای معتبر خارجی و تولید کنندگان داخلی تولید کرده و آن را به کشورهای آسیایی و کشورهای همسایه صادر کنیم.
وی ادامه داد: به طور قطع اگر این امکان فراهم شود ما حتی در زمینه توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال نیز کمک به سزایی به صنعت و اقتصاد کشور کردهایم. قرار است شرکت تولیدی نلو مدلهایی را برای ایران ارسال کند و صنعتگران هم با کمک مواد داخلی مراحل قالب گیری را انجام دهند و برای اولین بار قایقهای استانداردی را برای صادرات تولید کنیم.
http://etefagheroozonline.ir/fa/News/16887/دستاورد-سفر-به-ایتالیا؛-توافق-با-مربی-خارجی-و-تولید-قایق-داخلی
|