به گزارش اتفاق روز ، خالد جعفری در جلسه شورای هماهنگی ترویج جهاد کشاورزی استان اظهار کرد: آموزشهای انفرادی چهره به چهره با حضور کارشناسان بخش های مختلف با بهره برداران در مزارع، یک اقدام ترویجی موثر است که توسط کلیه بخش های سازمان انجام می شود و باید به آن بها داد .
وی افزود: شورای هماهنگی ترویج یک شورای بین بخشی است، که با ایجاد ارتباط قوی و نیاز سنجی دقیق می تواند تدوینگر بهتر سیاستهای راهبردی عملیات آموزشی ترویجی سازمان جهاد کشاورزی استان باشد .
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان عنوان کرد: ارائه پیشنهادات و نظرات کاربردی در شورای هماهنگی ترویج برای دستیابی به توسعه پایدار بخش کشاورزی بسیار تاثیر گذاراست .
وی ادامه داد: ترویج آموزش کشاورزی نوعی آموزش غیر رسمی به روستائیان و علاقهمندان به کشاورزی برای آشنائی و استفاده از فناوریهای نو جهت افزایش تولید و بهرهوری، درآمد، ارتقای سطح زندگی تولیدکنندگان کشاورزی و رسیدن به اهداف توسعه کشاورزی و روستائی است، که باهدف ایجاد انگیزه و تغییر در رفتار حرفه ای کشاورز در رسیدن به افزایش درآمد و رفاه اقتصادی و اجتماعی می باشد.
جعفری افزود: براین اساس اکثر فعالیتهای بخش کشاورزی ماهیت آموزشی ترویجی داشته و نباید لحظه ای از آن غافل شد .
وی بیان کرد: برای رسیدن به اهداف ایدآل بخش کشاورزی، باید ترویج با هماهنگی بیشتر و اجرای آموزشهای انفرادی در راستای به روز کردن علم کشاورزان اقدام نماید .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان عنوان کرد: اجرای کشاورزی حفاظتی، برگزاری دوره های کاربردی در حوزه های گلخانه، زنبور عسل، گیاهان دارویی تهیه بذرهای گواهی شده و.... باید از برنامه های ترویج و آموزش باشد .
جعفری همچنین بهره مندی از توانمندی های نیروی انسانی در مراکز جهاد کشاورزی را لازم و ضروری عنوان و خاطرنشان کرد: از امکانات و تجهیزات باید به نحواحسن استفاده شود و با بهره مندی از شیوه های جدید ترویج همانند ترویج مشارکتی و استفاده از اپلیکیشن های کاربردی به شاخصهای مهم کشاورزی دست یافت .
به گفته وی: مرکز تحقیقات و آموزش جهاد کشاورزی استان کردستان از ظرفیت بسیار مناسبی برخوردار است و می تواند در حوزه های مختلف همراه خوبی برای آموزش و ترویج باشد .
http://etefagheroozonline.ir/fa/News/1116/ضرورت-اجرای-شیوه-های-جدید-ترویج-در-جهادکشاورزی-کردستان